miércoles, 10 de enero de 2018

JING


Què és el Jing?

Resultado de imagen de jing.comAquest recurs didàctic és una aplicació gratuïta que permet fer vídeos de programa d’aprenentatge i captures de pantalla d’una manera fàcil i ràpida. Aquestes captures s’emmagatzemen amb Flash o bé, compartint-los a la xarxa d’una manera molt senzilla.




Com comencem?

Per començar veurem la icona del sol, a l’aparell electrònic, a la part superior de la pantalla.  Es posa el punter del ratolí a sobre i tot seguit, el Jing pregunta què vols fer:
  • Capturar
  • Historial (vegeu tot el que has fet)
  • Canviar les opcions


La primera opció, la captura, es duu a terme a partir de l’àrea que se selecciona, sortiran dues línies: una vertical i l’altra horitzontal on es determinarà el que es grava o captura. Aquestes imatges es poden editar amb text, fletxes i marcs.


CONCLUSIÓ

Ja finalitzada l’explicació de què és el Jing crec que és una bona educativa perquè té molts potencials en l’àmbit educatiu, però manca en alguns punts.
Per un costat crec que és una bona eina educativa, especialment per al professorat, ja que es pot capturar imatges i vídeos al mateix moment, també hi ha la possibilitat de compartir a Internet i a més és una eina lleugera, ràpida i fàcil d’utilitzar.
Per l’altre hi ha poques opcions de configuració i solament hi ha dos formats per emmagatzemar per exemple, els vídeos. 
Així doncs si hi ha la necessitat de capturar imatges o bé, fer un vídeo tutorial és una eina ben fàcil i ràpida per utilitzar-la.

Aquí teniu una breu explicació de com utilitzar-lo! 




No hay comentarios:

Publicar un comentario