miércoles, 10 de enero de 2018

NINUS


Què és el Ninus?

Resultado de imagen de NINUS CLASSEEl Ninus és una eina didàctica que projecta a terra diferents activitats que poden ser escoltades o bé, imitades per l’alumnat. Per tant es tracta d’un aparell que és capaç de reconèixer la mà de l’usuari i transmet aquest moviment a la pantalla. 
Disposa d’una sèrie d’activitats educatives que a la vegada s’allunyen de l’ensenyament amb llibres de text i apropen a l’alumnat a un ensenyament innovador. La diferència entre aquests dos ensenyament és que l’infant passa a ser el protagonista i es deixa en un segon pla el paper del docent que fins ara teníem. La funció del docent serà, únicament, guiar a l’infant i observar el seu procés. 


Quants projectes inclou?
Resultado de imagen de NINUS CLASSE
Inclou 6 projectes amb un total de 60 activitats que estan organitzades en els següents cursos: 


  • P3 (l'hort i el circ)
  • P4 (els oficis i els mitjans de transport)
  • P5 (la granja i l'univers).


CONCLUSIÓ

Un cop explicat què és el Ninus i les activitats que disposa crec que és una eina didàctica innovadora que potencia moltes àrees als infants, especialment la cognitiva. Aquesta eina ajuda a fer les classes més dinàmiques i participatives, sempre partint del joc com a eina d’aprenentatge.


Així doncs com a futurs docents crec que és una eina motivadora i potencia la cooperació entre l’alumnat. Per la qual cosa és una eina adequada per a les classes de psicomotricitat on podem registrar el procés de cada infant, atreure el nivell d’atenció i augmentar la participació.  

A continuació, teniu un vídeo per poder veure una classe amb el NINUS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario